Rafpro
o násslužbyprojekcedozory stavebreality a rekonstrukcekontakt English


Cíl společnosti

Vysoká profesionalita, spolehlivost, dynamická přizpůsobivost, spokojenost klienta a porozumění jeho přáním a požadavkům, to jsou hlavní cíle naší společnosti.

Mluvíme jazykem inženýrů, architektů i energetických specialistů a překládáme jej do jazyku našich klientů. Spojujeme fantazie s technickým a konstrukčním řešením stavby. Jsme otevřeni a schopni plnit Vaše představy po profesionální i lidské stránce.

Naším přednostním zájmem je rozvoj úsporných technologií, nových šetrných a ekologických materiálů, vyznáme se v dotačních titulech. To vše je základem dlouhodobých úspor u klientů v podobě nízké energetické náročnosti a vyšší energetické efektivnosti s ohledem na ochranu životního prostředí.

Věnujeme se poradenství v oblasti trendů a architektury. Bytový design, který vytváříme, vždy šijeme na míru zákazníkům. Hranice proveditelného jsou pro nás tam, kde si je sami určíme. Neexistuje nemožné. Pracujeme s obrovským nasazením a s kvalitou naší práce neděláme kompromisy. Jsme vždy otevření k jednání a nepodceňujeme i ten nejmenší detail.

Zákazníkovi vyhotovíme kompletní projektovou dokumentaci se všemi souvisejícími profesemi, vyřízením stavebního povolení. Nabízíme pomoc s výběrem dodavatele a následně zajištění autorského a technického dozoru stavby.

Nasloucháme Vašim myšlenkám, zrealizujeme Vaše fantazie,
provedeme Vás bezpečně přes byrokratickou džungli úřadů.
Stačí nám důvěřovat.

Ing. Filip Šrail

© 2024 Rafpro s.r.o.